Transport met de grootste zorg voor jouw materialen en bouwstoffen

Ben je als bedrijf op zoek naar een kipper/trekker/mixer, kraan-of containerwagen die wordt bestuurd door een ervaren en betrouwbare chauffeur? Dan heb je het hier gevonden! Remondis Corneillie transporteert met de grootste zorg jouw (bouw)materialen en grondstoffen binnen de Benelux. 

Een vlotte en correcte levering op jouw gewenste locatie en tijdstip?
Vraag je vrijblijvende offerte aan en ontdek onze snelle service en scherpe prijzen!

Vraag vrijblijvende offerte

Transport met de grootste zorg 
voor jouw materialen en bouwstoffen

Remondis Corneillie komt naar je toe!

Hoe snel kan het vervoer geregeld worden? Kunnen mijn goederen vervoerd worden met jullie vrachtwagens?  Of andere informatie nodig? 
Vraag een gratis plaatsbezoek aan. Een Remondis Corneillie medewerker komt zo snel mogelijk langs om al jouw vragen te beantwoorden en gratis advies te geven.

Vraag gratis plaatsbezoek

Waarom kies jij voor
Remondis Corneillie transport?

Transparante en klantvriendelijke service

Jij bent als klant bij Remondis Corneillie geen koning maar wel een keizer. Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen en te houden. Geen vraag is voor ons teveel. We beantwoorden al jouw vragen binnen een werkdag.

Graag maken we duidelijke afspraken zodat alle stappen van onze dienstverlening correct verlopen. Van offerte tot factuur, je kan steeds rekenen op transparantie van ons. Wij zorgen voor transport aan de beste prijs!

Transparante service

Stipte en betrouwbare levering

De transportservice van Remondis Corneillie is een uiterst geschikte keuze omwille van de stiptheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit die wij bieden. Wij zijn niet afhankelijk van andere partijen. Jij geeft ons de gewenste locatie en tijdstip door en we stellen meteen alles in het werk om de materialen en/of grondstoffen stipt te leveren. Met onze eigen voertuigen geraken wij vrijwel op iedere plaats. Door ons ruim wagenpark kunnen wij materialen en grondstoffen van diverse afmetingen vervoeren.

Geef zonder zorgen je materialen uit handen, Remondis Corneillie vervoert deze steeds met de grootste zorg!

Stipte levering

Veiligheid op de eerste plaats

Veiligheid boven alles. En dit zowel voor jouw materialen en grondstoffen, onze bestuurders en andere weggebruikers. Remondis Corneillie investeert in de nodige opleidingen en sensibiliseringscursussen opdat de bestuurders op en top veilig werk kunnen leveren. De chauffeurs worden gescreend en beschikken allemaal over tonnen ervaring. Daarenboven beschikt iedere vrachtwagen over de wettelijk verplichte spiegels en zijn er extra rijhulpsystemen geïnstalleerd.

Het vervoer gebeurt steeds met recente voertuigen die aan strenge technische controles worden onderworpen. De voertuigen worden frequent onderhouden in onze eigen herstelplaats. Corneillie engageert zich bovendien voor een proper klimaat. Onze wagens voldoen continue aan de wettelijk bepaalde CO2 normen. Al onze voertuigen zijn Euro 6 zodat wij overal mogen rijden.  

Veilig rijden
Left

Wij staan steeds voor je klaar!

Wil je advies van een van onze specialisten of je bestelling telefonisch afhandelen? Aarzel niet om contact op te nemen.
Klantvriendelijkheid is ons motto.

Right
Lees onze privacy policy.